tisdag 15 juni 2010

Porch







Traditional Home


God morgon! Är det någon som set sommar värmen och den klarblåa himlen på sistone? Här nere på Näset har värmen och den blå himlen blåst bort, vinden har busat runt i flera dagar nu och blåst hit regn och alldeles för mycket mörka moln. För mina sommarlovslediga barn har det blivigt tråkigt mycke inomhusvistelse med mycket bus och STÖK. Och mina dagar har fyllts med städande, frukost, lunch, mellis och kvällsmats lagande. Nu längtar jag ut, en fika i lugn och ro på en härlig porch skulle ge härlig och behövlig energi för att orka hela sommaren om inte vädret har tänkt att bli bättre än såhär....

Önskar er en bra dag

Fia

måndag 7 juni 2010

En liten paus








Hallå alla ute i cyberrymden! Som ni kanske märkt har jag haft en liten bloggpaus, inte planerad, men oj så behövlig. Vädret har varigt helt underbar de senaste dagarna så det har blivigt mycket grillande, trädgårdsarbete och ute lek med barnen, och några grillfester med barnens skolklasser.
Sitter nu med min lillflicka i knät och försöker få ihop detta blogginlägg, ni ska veta att jag bara har bara lämnat datorn fem gånger sen jag satte mig för att skriva (brukar vara fler gånger), de har varit pottömning åt lillan, paraply letande åt min stora flicka och några andra mamma-kom-och-hjälp-mig saker. Och nu kallar de på mig igen, passa på å njut av de fina bilderna från Loi Thais vackra hem, vill du se mer besök The Washington Post, så går jag och torkar lite spild saft.
Önskar er en bra dag
Fia

tisdag 1 juni 2010

Somrigt svart och vitt






nskwood.net

Har ni lika trist väder som jag? 11 C och bara regn så långt ögat kan se. Nästa vecka börjar mina barns sommarlov och det är förhoppningsvis dags för långa dagar med uteliv. Nu måste det bli bättre väder snart. Längta, längtar så efter att solen strålar skal leta sig in och kasta skuggor på mitt golv.
Ha en bra dag
Fia