onsdag 14 april 2010

Många soltimmar = lite datatid
Bilder från Re found
Vilket härligt väder de senaste dagarna bjudigt på, för oss har det blivigt många timmars utomhuslek, bus, långa kvällspromenader och lite trädgårdsskötsel.
Jag och min man har så många trådgårdsprojekt som vi vill genomföra denna sommar att vi motvilligt börjar inse att småflickornas lekstuga nog får bli en byggsats för att allt skall hinnas med. Vi har spanat in en modell som jag tänker visa er senare.
Apropå trädgårdsprojekt så blev min man väldigt glad över de positiva kommentarerna för hans hemmasnickrade grind i förra blogginlägget. Idag pryder grinden sin plats i vår höga ligusterhäck, men ni skulle sett den när den kom på plats för tio år sen då ligustern knappt var en decimeter hög. Vi fick många kommentarer av vänner och förbipasserande om hur tokigt de såg ut med en så hög grind till den låga häcken.....det var nästan så vi började tvivla. Men ned trädgårdsprojekt måste man ju ha framförhållning, inte sant.
Måste tacka för alla goa kommentarer, de är inte alltid jag hinner runt till er men jag skal försöka för det är ju så kul och se alla bilder och läsa de ni skriver, ni är så värdefulla ska ni veta.
Önskar er en trevlig onsdagskväll.
Fia

4 kommentarer:

 1. Fina bilder, vad är det för litet hus?
  Visst är det bra med framförhållning, absolut!
  :)

  SvaraRadera
 2. Är det sant? Har du en så händig man att han snickrat den dunderromantiska och vackra grinden! Du vet, jag såg den ju, och kommenterade den också. Den är OVANLIGT vacker!
  Och vilka underbara bilder som var med idag. Det där lilla huset hade jag gärna tagit och förstorat lite och bott i! Wow!
  Ha det gott i vårsolen, kramar
  Agneta

  SvaraRadera
 3. Åh, vilka sommarinbjudande bilder du bjuder på idag, och jag håller med tidigare talare - vilken otroligt vacker grind!

  Så roligt att du hittat till mig - tack för din kommentar.

  Önskar dig en fortsatt fin vecka med mycket sol.
  Varma hälsningar, Helena, The Swenglish Home

  SvaraRadera
 4. Så det var din man som hade gjort grinden! Vad duktig han är!!!
  Det var tur ni inte lyssnade på vad andra sa, att ni lät häcken vara kvar! Nu kan de andra få kommentera bäst de vill! ;)
  Ha det så gott!
  Kram från Jonna ♥

  SvaraRadera