måndag 7 juni 2010

En liten paus
Hallå alla ute i cyberrymden! Som ni kanske märkt har jag haft en liten bloggpaus, inte planerad, men oj så behövlig. Vädret har varigt helt underbar de senaste dagarna så det har blivigt mycket grillande, trädgårdsarbete och ute lek med barnen, och några grillfester med barnens skolklasser.
Sitter nu med min lillflicka i knät och försöker få ihop detta blogginlägg, ni ska veta att jag bara har bara lämnat datorn fem gånger sen jag satte mig för att skriva (brukar vara fler gånger), de har varit pottömning åt lillan, paraply letande åt min stora flicka och några andra mamma-kom-och-hjälp-mig saker. Och nu kallar de på mig igen, passa på å njut av de fina bilderna från Loi Thais vackra hem, vill du se mer besök The Washington Post, så går jag och torkar lite spild saft.
Önskar er en bra dag
Fia

2 kommentarer:

 1. Härligt vilsamma bilder. Ska nog kika vidare på hemmet. Ha det gott!/Kramen

  SvaraRadera
 2. Hej Fia.
  Jag kan förstå om du längtar efter ett perfekt hem, för jag vet hur det är när barnen är många och små, det går bara inte, allting blir en salig röra, så enkelt är det.
  Nu först när mina blivit så stora har jag börjat göra saker.
  Men vem är viktigast, jo ens älskade barn, så är det bara, att få ha en mamma som kramas, leker och lyssnar, en mamma som du, är ju de barnen behöver.
  Låter helt rätt, att du grillat lekt osv.
  Skrattar till att du bara gått från datorn 5 gånger.
  Sköt om dig.
  Kram Zara

  SvaraRadera