fredag 7 januari 2011

Kan någon vänta till Knut?


Country Living

Tjugondag Knut dansas julen ut eller. Julen, denna traditions späckade högtid som gör en så härligt stressad och euforisk hela december månad ligger nu som en dammig baksmälla i hela huset. Så vem kan vänta till Knut? I trettonhelgen ska allt bort, ja nästan allt de frodiga julstjärnorna får stå kvar i vardagsrumsfönstret ett tag till, men allt anat skall ut. Nästa veck när skolorna börjar vill man landa i vardagen och få igång alla vardagsrutiner och kanske grunna över de nyårs löften man gett. Har ni avlagt några nyårslöften? Jag har ett, jag skall inte vara en sådan förbaskad tidsoptimist och tillexempel tro att jag ska hinna blogga när jag har fem barn och de kaotiska liv som det innebär. Tro nu inte att jag skall sluta och blogga helt, för det kan jag nog inte men jag får sluta med att tro att jag skall hinna blogga mer än några gånger i månaden.
Önskar er en trevlig fredag
Fia

3 kommentarer:

 1. Sluta inte blogga!! Det är ju klart att dina barn går i första hand så gör bara inlägg när du har tid!! Jag har gett ETT löfte till mig själv, får se hur det blir med det...Ha en skön helg med din familj!

  SvaraRadera
 2. Hej
  Nu drar vi igång årets vårteckensutmaning, hoppas att du vill vara med igen. Gå in på länken och följ instruktionerna. VI har fått lite respons från media, och det kommer säkert att bli många som följer utmaningen i år.
  http://humlebacken.blogg.se/2011/february/varteckensutmaning-2011-startar-den-28-feb.html

  kram

  Viveka på Humlebacken

  SvaraRadera