fredag 14 maj 2010

Älskar när det klättrar uppför väggarna

Atlanta homesCountry Living

Vist är det härligt med klätterrosor, klätterhortensior och andra klättrare, deras härliga vildhet kan försköna de mest tråkiga byggnader.Ja nu ser inte dessa hus ut att vara så trista, men de hade set tråkigare ut utan det blommande klänget.
Önskar er en trevlig klämdag
Fia

7 kommentarer:

 1. Oh, jag, det har jag alltid önskat mig, en massa klätterväxter på hus och uthus.....men då kommer alltid någon praktisk (inte den omedelbara omgivningen...faktiskt, inte) och säger att man förstör huset om man låter klängande växter med sugfötter el likn ta sig fram på huset......därför önskar jag mig ett litet hus helt av kullersten och större stenar, på utsidan.....det är aå kolossalt urläckert och gärna lite blandat....dina bilder är helt fantastiska!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Förutom när spindlar börja ta sig in i huset om fönstren får stå öppna... *ler'!

  SvaraRadera
 3. Visst är det fint!
  Tyvärr är jag en "sån där" som säger att man förstör huset... för det gör man! Vi har klätterväxter på baksidan av huset, och de förra ägarna tog bort en del av det. Nu är det jättefula märken på fasaden som inte går bort! Vi har provat med ALLT, men vet inte hur vi ska få bort märkena! Det ser inte klokt ut!
  Och som sagt; spindlar letar sig gärna in när fönstren är öppna... huvva! :)
  Kram från Jonna ♥

  SvaraRadera
 4. Hej Fia! Tack för dina rara ord inne hos mig.
  Visst är det vackert o fint när det klättrar blommor o växter på väggarna. Underbara inspirationsbilder som man blir glad av....Trevlig helg! kram Therese

  SvaraRadera
 5. Vackert! Älskar klätterrosor! Har haft klätterväxter på ett hus en gång i tiden, då jag skulle renovera och slita upp ett innertak så visade det sig att det hade växt till sig en djungel av slingerväxter mellan innertak och yttertak. Kommer aldrig att glömma den bilden av vad klätterväxter kan göra. Hu!
  Kram / Jackie

  SvaraRadera
 6. Hej vännen! Hoppas att du får en fin dag med solsken o värme....Lördagskramar Therese

  SvaraRadera
 7. Hej Fia. Instämmer helt, alla hus skulle ha en klätterros. Vi har humle, det tycker jag är fint. Vår klätteros dog en kall vinter.
  Jättefina bilder du hittat.
  Ha en fin söndag
  Varm kram
  AnnaMaria

  SvaraRadera