måndag 25 maj 2009

En ny kamera!

Nu har min nya kamera kommit. Vad jag har längtat! Men min man skrattar åt mig och säger det är typiskt dig, den kameran har du valt enbart för det yttre och inte för tekniken. Och vist jag måste erkänna att det ligger en sanning i de han säger, för inte är det en ny flashig systemkamera utan en liten söt kamera för handväskan.
Jag har funderat länge nu på att skaffa en liten diskret digitalkamera som ska bo i handväskan och alltid finas till hands när man är ute och handlar, går på en promenad eller något annat ärende. Jag har fått små gliringar om att jag har ju telefonen, men kvalitén på mobilkameran är inte densamma som en riktig. Så när jag hitta en liten fin Canon PowerShot E1 hos Japan photo fick den bli min.
Så nu ska det bli många egna foton på bloggen .
God afto på er alla
Fia

7 kommentarer:

 1. Heeej Fia!

  Jag måste säga att din kommentar inne hos mig var suverän! Förstår precis hur du menar och känner. Hazr själv kännt likadant många gånger förr, men faktiskt så sa jag aldrig något då. Sen blev jag själv en av dem som blev dålig på att svara i och med att kommentarerna ökade, och även pressen jag då kände. Nu har jag valt bort mycket med bloggen för att kunna må bra själv, och hinna mer. Jag ska erkänna att jag förr lade alltför mycket tid vid datorn.. Men det är ju ingen ursäkt till att inte säga hej ibland... Ska bära din kommentar med mig, på ett positivt sätt. Tycker att det var hur bra som helst att du skrev så. Inte många som vågar i den här "världen".

  kanonsnygg kamera måste jag tillägga. Den jag köpte är alltför stor för väskan min, så nu är jag utan för det mesta... :/

  Sköt om dig, så "ses" vi igen! ;)
  Kram Hanna

  SvaraRadera
 2. *Wow* den kameran skulle jag också kunna tänka mig =)

  Jag väljer också alltid prylar efter utseende, skulle aldrig komma en t ex en diskborste in till mig med "fel" färg.

  Så löjlig man är egentligen...men är man estet så är man ;-)

  Ha det gott!
  Maria (som ska läsa vidare i din blogg)

  SvaraRadera
 3. En kamera man trivs med är guld värld ... och vem behöver en massa finesser, eller? Jag måste erkänna att jag också väljer kameror med magkänslan.

  /Nilla

  SvaraRadera
 4. Tack snälla du för att du tänkte på mig!
  Jag blir så glad!

  Vilken fin kamera...
  och snygg färg..*ler*

  Kram mariette

  SvaraRadera
 5. Härligt med ny kamera! Jag fotar alla mina bilder med liten kompaktkamera, jag är inte mycket för att gå och bära saker i onödan, så en systemkamera är inte att tänka på för min del. Då skulle jag inte ta många bilder.

  /Yvonne

  SvaraRadera
 6. Grattis till din nya söta kamera! Det är väl bra att ha en som alltid är med! Canon är bra kameror, så klart att du ska ha en med snajsig design!!!! Nu väntar vi på måååånga kort!

  SvaraRadera
 7. Den var verkligen fin! Kan man filma med den?

  SvaraRadera