torsdag 7 maj 2009

Långpannans lov

Äntligen fredag! Dags att planera fredagsmys.
Ja, jag hör till en av dem som verkligen har anammat det här nya fenomenet. Och jag älskar det! Förlegat är lördags godis, de var ju bara för barnen. Eller? Jo de slank nog ner en och annan godisbit i min och makes magar när våra stora barn var små, de måste jag erkänna. Då var det godis en gång i veckan på lördagar hemma hos oss. Men nu när det är fredagsmys som gäller behöver de ju inte alltid vara godis. Ett härligt fruktfat med melon, annans och druvor är ett bra alternativ, men kakor och efterrätter är nog mina favoriter. Så nu sitter jag här med ”Lillan” i knät och bläddrar i Långpannans lov …..kladdkaka, kladdkaka en av familjens absoluta favoriter. I Långpannans lov är alla recept rejäla och anpassade efter ja just det långpannan.
Jag fattar inte hur jag har kunnat klara mig utan denna bakbok, suverän till en stor familj och helt oumbärlig till barnkalasen.
Ha en mysig fredag
Fia

1 kommentar:

  1. Åh du det såg ut att vara mycket mumsigt i den där boken :)

    Ja snart får du nog se byrån men först måste jag måla färdigt. Det tar nog inte såå lång tid. Har bara två varv kvar på lådorna :)

    Kram Josefin

    SvaraRadera