måndag 11 maj 2009

Min älskade...Min älskade kameran har pajat. Den har börjat äta batterier. Jag laddar med nya batterier en dag och nästa dag säger kameran att de behöver bytas! Visligen fotar jag mycket, men de är bara de jag använder kameran till, jag tittar aldrig på bilderna eller filmerna i den och använder alltid minneskortet direkt i datorn när jag laddar ner nya bilder. Suck….så jag kan inte bjuda på några egna försommarbilder idag.

Hoppas ni får mycket härlig utetid i dag
Bild från Country Living

Fia


6 kommentarer:

 1. Du vad snygg spegelramen blev! Jag är på spegelletning. Vi håller på med vårt badrum och jag behöver en spegel över tvättkommoden....fast nu är jag extremt visuell av mig...så det är nog bäst att vänta tills kommoden är på plats (håll tummarna och läs onsdag)så att jag kan visualisera vilken typ av spegel som jag vill ha!
  Godis i långpanna...är väl en fiffig idé om man är fembarnsmor! Vet du! DET imponerar storligen på mig. Fem små krabater att hålla ordning på! På den tiden det begav sig tyckte jag att två var tillräckligt.
  Tack för dina gulliga ord på min blogg!

  SvaraRadera
 2. Åh, det är min fasa om kameran går sönder och man måste leva utan :0) I-landsproblem, jag vet!!

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 3. Det är inte så att det är batterierna som är överansträngda och behöver bytas ut? Så har det varit för mig att kameran plötsligt verkar ha börjat sluka batterier, men när jag testat att köpa nya så har kameran betett sig normalt igen. Det kan ju vara värt att testa, billigare än att köpa en ny kamera eller lämna in den på service i alla fall.
  /Yvonne

  SvaraRadera
 4. Åhh vad trist att vara utan kameran...
  Din spegel i tidigare inlägg är helt underbart vacker!
  Ha det gott!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 5. Tack för din rara hälsning, var ju tvungen att kolla igenom din fina blogg och såg en sådan vacker ram...så trist med en kamera som inte funkar,,,,den går varm här hos mig, fotar massor till butiken...skulle bli kirs om den inte funkade, hoppas du har en bra dag och hoppas vi hörs igen, kram

  SvaraRadera
 6. Tack för kommentaren.
  Ja det med batteriet är något jag fruktar ska hända min kamera, jag har tagit 30 tusen bilder på 3 år.Jo det är sant. trettiotusen.
  Jag håller tummarna, för slutaren ska hålla för sextiotusen, men jag tycker jag får ladda batteriet mycket på senare tid.
  Hoppas du får till det, kan man inte köpa ett nytt batteri?
  Vad är det för en liten god söting du har krypande på hallgolvet. Ja mina är stora nu, men de var ju så goa och pussa och krama när de var små. De är goa nu också men man får inte pussas och kramas lika mycket.
  Ha det bra. Hoppas det ordnar sig med kameran.
  Kram Zara.

  SvaraRadera