torsdag 18 februari 2010

Sitter och praslar med några fröpåsar
Var i lördags och skulle köpa pluggplantor och fröer hos en välsorterad plantskola. Fick då veta att efterfrågan på pluggplantor har minskat de senaste åren och om de skulle få in några så hade det med vädret att göra, sen vår sena plantor. Så jag fick bara några fröpåsar med mig hem. Och våren, den kändes bara ännu mer avlägsen.
Alla trädgårdsplaner får nog damma igen ett tag och lämna plats åt mysigt inomhus pysslande och kanske lite databloggande.


Bilder från Australia House and Garden
Ha en trevlig kväll
Fia

2 kommentarer:

 1. Hej Fia.
  Så roligt att få läsa om dig, du verkar vara en jättetrevlig tjej, och så filosofisk.
  Tänk att du har 5 barn, jag har själv 4 men de är stora nästa alla, så jag vet hur mycket jobb det är.
  Och jag vet också att det finns inget bättre.
  I dag kom mina fröpåsar som jag beställt, och äntligen så hade butiken fått såjord, så i morgon så kanske något litet frö kommer ner i jorden.

  Vad bra att du gav utmaningen till Snäckskaldalen, det hade jag också tänkt, men jag fick fullt så fort, och nu fick hon den ju i alla fall.
  Sköt om dig.
  Kram vännen.
  Zara

  SvaraRadera
 2. Äntligen, äntligen, äntligen kom vintern!

  Alltså, som det har snöat här idag. Fortfarande stormar det ute och snön lägger sig i meterhöga (ja, iaf nästan) drivor. Det finns inte. Det är inte på riktigt.

  Vilka fina bilder på trä-"kojor", det hade varit mysigt att ha en. Jag hade en UNDER en gran en gång, men det är ju inte riktigt samma sak.

  Nä, inga pluggplantor, tråkigt!

  Agneta!

  SvaraRadera