tisdag 2 mars 2010

Nerbäddade sjuklingar

Better Homes and Gardens
Traditional Home


Sportlovsveckan tog slut i söndags och igår blev vardagen rutin igen.... eller åtminstone för halva min familj, resten ligger nerbäddad i vinterkräksjukan. Tur att det inte smittar över nätet!

Visar lite härliga sovrumsbilder idag. Tycker det är så snyggt med de himmels lösa himmelssängarna. Den övre bilden har en romantisk stämning över sig, vackert enkla vita gardiner runt sängen och en lite mer i ögonfallande härligt draperad gardin med generösa tofsar i fönstret.
Den undre sängens fluffiga dunbolster ser så inbjudande ut och de enfärgade gardinlängderna är så snygga i strukturen. Lägg också märke till de fina speglarna som balanserat men osymmetriskt hänger över sängarna.
Båda sängarna har sådär härligt mycket kuddar som min man skulle morra ogillande över, hihi.
Önskar er en fortsatt trevlig tisdag
Fia

3 kommentarer:

 1. Ja, jag saknar stolpar på min säng.....och ett skotskt slott att ställa den i....puuhhh....läckra bilder!
  Du, jag vet, vi får byta män, den som sover här har fem, helst sex kuddar i sin säng, han har lika många där han sover middag (han är en kvarleva från bondetiden då man sov middag) och ännu fler uppallade under sig när han ser på tv.....!!! Och jag puffar och puffar och puffar. Det gör iofs han också! Så det är ett evigt puffande här hos oss!
  Solen skiner, härligt, hoppas du inte får den elaka magsjukan!
  Kram
  Aggie

  SvaraRadera
 2. Har du en blogg till???????
  Aggie igen!

  SvaraRadera
 3. God Morgon! Tack för dina ord hos mig, vad glad jag blir att du tycker om det du ser. Själv bjuder du på jättefina o inspirerande bilder! Vem skulle inte vilja ha dessa sovrum....Hoppas att familjen kryar på sig! Kramis Therese

  SvaraRadera