tisdag 9 mars 2010

Vårlängtan


Sia HOM FASHION
Härliga vårblommor från Sia. Jag är i vanliga fall inte så förtjust i konstblommor, med dessa ger en sådan efterlängtad försmak av våren. Och det behövs så väl när termometern inte ens orkar över nollsträcket på hela degen. Har hört att det varit sol högre upp i landet så HÄRLIGT. Här nere i södern har det bara varit mörkt mulet hela dagen. Och enligt metrologerna kommer det inte att klarna fören till helgen. Hu, jag RYSER.
Önskar alla goa läsare en trevlig kväll
Fia

9 kommentarer:

 1. Jaha ... jag trodde de var "riktiga". Vi hade sol och värme idag ... skönt och ovanligt! Det kommer till er med!
  :)

  SvaraRadera
 2. Hej Fia. Det här var riktigt fina blommor, jag trodde dom var äkta. Visserligen bloggar jag med solglasögon, har en vidrig influensa som satt sig på bla ögonen. Men jag kikade under kanten och dom såg äkta ut då också. Dom här ska jag hålla utkik efter.
  Ha en fin dag
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. Hej svejs! Jag håller med dig, jag är inte heller så förtjust i konstgjorda blommor men när man ser dessa ljuvliga blommor från Sia så tycker jag något helt annat! Underbara bilder! Må så gott! Kram Therese

  SvaraRadera
 4. Tack för dom blommorna! Dom behövs. Vi har också konstigt väder, dimman ligger låg och tuuuung.
  Det är fantastiskt att man kan göra konstblommor så precis. Jag minns för bara några år sedan, då såg man direkt att det bara var på låtsas.
  Jag hittade förresten bilder från huset med det fina köket, en bild fr ett sovrum och två fr "salongen". Lika snyggt alltihopa.
  Kram
  Agneta

  SvaraRadera
 5. Hej! fantastisk blogg med så mycket härliga inredningsbilder! Här kommer jag att leta inspiration inför vårt kommande husbygge.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Wow, är de inte riktiga! Imponerad är jag, så vackra.
  Kram Jackie

  SvaraRadera
 7. Jättesöta kvistar! Blir sugen på att plocka in några grenar själv...

  Hälsningar från
  Sally och jag

  SvaraRadera
 8. Hej Fia.
  Jo du det är så himla vackra.
  Men vilka helt underbara bilder i dina vårtecken.
  Ser era snödroppar veklingen ut så nu?
  Snygga bilder på dina inneblommor med.
  Kram Zara

  SvaraRadera
 9. Självklart ska du få kika in i mitt skafferi när jag fått ordning där , men det lär väl dröja några år....Fniss! Vi håller just nu på med ett badrum som aldrig blir klart känns det som men jag hoppas att jag kan få visa upp det nån gång. Önskar dig en sköön torsdag! Vårkramar till dig! Therese

  SvaraRadera